Welcome to the E-Blah Community!
We would like to welcome you to our community and invite you to register an account or login.
Being a registered member is important, as it gives you several advantages over the normal Guest status. After registering you will be able to download files and images, post messages, and access member-only portions of the forum - just to name a few. Registration is quick and simple, and only takes about a minute of your time.

E-Blah Community    Technical Support    Forum Support  ›  not received activation link email
Users Browsing Forum
Georgecpy and 25 Guests

not received activation link email  This thread currently has 1,419 views. Print
1 Pages 1 Recommend Thread
maxim
February 26, 2008, 12:36pm Report to Moderator Report to Moderator
E-Blah Member
Posts: 2
Posts Per Day: 0.00
Time Online: 25 minutes
hi guys,
i applied for an test account but i did not get the mail with the activation link. what can i do?
i have no filters on. i have installed eblah 10.3
please help me. thanks
Logged Offline
Private Message Private message
Martin
February 27, 2008, 12:48am Report to Moderator Report to Moderator
Guest User
You need to ensure that your path to sendmail is correct.
Admin Center - Essential Preferences

Mail System to use: Sendmail
Sendmail Location: /usr/sbin/sendmail (This needs to be correct)


If you unzip the attached, upload to cgi-bin, CHMOD to 755 and run it, it will tell you what your path's are.



Logged
Reply: 1 - 4
maxim
February 27, 2008, 2:52am Report to Moderator Report to Moderator
E-Blah Member
Posts: 2
Posts Per Day: 0.00
Time Online: 25 minutes
Hi Martin,

thanks a lot for your response... The path is correct, but sometimes it works and sometimes no ... I don't know what's the problem.
Logged Offline
Private Message Private message Reply: 2 - 4
Martin
February 27, 2008, 3:19am Report to Moderator Report to Moderator
Guest User
Quoted from maxim
Hi Martin,

thanks a lot for your response... The path is correct, but sometimes it works and sometimes no ... I don't know what's the problem.


In that case I would talk to your host as it has to be something server side.
Logged
Reply: 3 - 4
kidmuto
March 10, 2008, 4:05pm Report to Moderator Report to Moderator
E-Blah Member
Posts: 97
Gender: Male
Posts Per Day: 0.02
Reputation: 100.00%
Reputation Score: +2 / -0
Time Online: 13 hours 33 minutes
99% of the time we see this on our board it is because the validation link got stuck in the user's spam/junk filter.  that would explain why it is sporadic too.
Logged Offline
Private Message Private message Reply: 4 - 4
1 Pages 1 Recommend Thread
Print

E-Blah Community    Technical Support    Forum Support  ›  not received activation link email